Over Zangh

Welkom bij Zangh!

Mijn naam is Naylan Heiland,  ik ben zangdocent, vocal coach, zanger en stemcoach.

Ik ben van kleins af aan gek op zingen en alles wat daarmee te maken heeft. Ook doet het me veel plezier anderen hiermee in aanraking te brengen en daarom heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik geef zanglessen in Vlaardingen, heb een zangschool in Rotterdam en reis wat af om lessen op locatie in het binnen- en buitenland te geven.

Na het behalen van mijn diploma Pedagogiek en Didactiek in Rotterdam heb ik de opleidingen Vocalist en  ‘Authorised CVT Teacher’ doorlopen aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, het grootste zanginstituut van Europa, waar ik voor beide ben afgestudeerd.

Vier jaar lang ben ik daar met veel plezier bezig geweest om een methode aan te leren waarin oefeningen worden aangepast aan de manier waarop de zanger(es) het beste leert. Daardoor beheers ik de methodiek om met verschillende tools voor verschillende leertypes leerlingen  sneller op een hoger niveau te brengen. Hoewel ik gespecialiseerd ben in de Complete Vocal Technique, is de methode voor mij niet heilig. Het bijzondere van CVT zijn de concrete middelen die je direct toe kunt toepassen en de basis van continu wetenschappelijk onderzoek waar het instituut zich mee bezighoudt. Mijn doel blijft echter om aansluiting te vinden met hetgeen waar jij op dat moment het meest aan hebt, door middel van welke methode dan ook! Ik ben continu bezig met studeren en nieuwe ontdekkingen en gebruik en verbind verschillende methodieken om zoveel mogelijk rendement te genereren voor iedereen die les bij mij volgt. Inmiddels doceer ik al vele jaren op verschillende scholen, geef volop privé zangles, gerichte cursussen, workshops, groepszanglessen en masterclasses. Ook begeleid ik zangers die auditie willen doen voor een opleiding of uitvoering en help mensen met stemproblemen.

Als zangdocent en zangcoach ben ik gespecialiseerd om je stem te analyseren en je te coachen op het gebied van gezond stemgebruik en je naar een hoger zanglevel te brengen in lessen waar jij je muzikale wensen kenbaar maakt op een manier die het beste bij jou past!

Neem de uitdaging aan en maak ook kennis met Zangh en de technieken van CVT!

Waarom kiezen voor Zangh educatie ?

  • Zangh educatie is gespecialiseerd in zangtechnieken.
  • We geven concreet, inzichtelijk en helder antwoord op al je zangtechnische vragen.
  • We leren je op maat in verschillende delen van de stem te zingen. Denk hierbij aan: hoge tonen, lage tonen en mixvoice.
  • We leren je hoe je verantwoord en gezond dynamiek (luider of zachter) in zang kan toepassen.
  • Zangoefeningen op maat zijn verkrijgbaar voor verschillende zangniveau’s waardoor je doeltreffend werkt en je snel aan je gestelde doel kan werken.