Over mij


Mijn naam is Naylan G. HeilanD.

Ik ben in 1982 geboren in Rotterdam. Van jongs af aan had ik al een enorme liefde voor zingen en trad ik op bij diverse culturele festivals.

Na tijden van zelfonderzoek en een diploma boekhouden op zak wilde ik zangdocent worden en besloot ik de opleiding Didactiek en Pedagogiek te gaan volgen aan de Hogeschool Rotterdam. Ik was inmiddels jaren bezig met het begeleiden van een jongerenkoor en wilde me op een professionele manier verder ontwikkelen.

Na mijn studie ben ik mij, na het lesgeven op scholen, weer verder gaan specialiseren in hetgeen waar ik zoveel passie voor heb, namelijk zang. Ik had inmiddels bij diverse professionals lessen, workshops en cursussen gevolgd.

Op één van mijn zoektochten naar verdere ontwikkeling kwam ik Eva Wilms tegen. Deze zangpedagoge werkt vanuit Amsterdam met de zangmethode CVT voor professionals. Na de afronding van deze cursus, hadden haar enorme enthousiasme en de direct werkende zangtechnieken mij ertoe bewogen om de CVT opleiding te gaan volgen aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen van Cathrine Sadolin.

Dit is het grootste zanginstituut voor professionele en semi professionele zangers en zangeressen in Europa. Hier ben ik afgestudeerd als vocalist. Ik ben nog steeds  verbonden aan haar instituut en zit momenteel in de afrondende fase van de drie jarige opleiding Authorized CVT Teacher.


Waarom ik CVT zo leuk vind?

CVT is een concrete methode waarbij ik de oefeningen aanpas aan de manier waarop jij leert. Doordat ik gebruik maak van verschillende tools voor verschillende leertypes is het mogelijk iedereen sneller op een hoger niveau te brengen. Ik zie enorm veel vooruitgang bij mijn leerlingen en zo veel blije gezichten! Velen ervaren het als een muzikale ontdekkingsreis waarin we uitzoeken wat er in een bepaalde periode allemaal bereikt kan worden..

Neem de uitdaging aan en maak ook eens kennis met ZANGH en de technieken van CVT!