Zangles voor jongeren en kinderen

Hou je van zingen en wil je graag op zangles? Dan ben je bij Zangh Educatie op het juiste adres! Er wordt gewerkt met de revolutionaire Complete Vocal Technique, een Deense zangmethode die tot snelle resultaten leidt. CVT is toegankelijk, helder en concreet voor alle leeftijden.

Zangdoel

Je mag zelf kiezen welke liedjes je wilt zingen en waar je aan wilt werken. We inventariseren samen jouw wensen en stellen (een) doel(en) op. Leerlingen worden zo gestimuleerd om zelf hun eigen zangpallet in te kleuren. Zelfreflectie heeft hier een belangrijke rol in.

Een aantal maal per jaar vindt er een leerlingenuitvoering plaats met publiek. Als je hier klaar voor bent en het je leuk lijkt kan je je hiervoor aanmelden.

Privé of Duo zangles

Wil je privé zangles? Of wil je duo zangles met je vriend of vriendin? Met je broer of zus? Dat is zeker mogelijk!

Proefles

Neem een proefles! 45 minuten voor € 39,00.

Ik wil een proefles!

Losse zangles en strippenkaarten

Je kunt losse zanglessen volgen of een strippenkaart aanschaffen voor meer lessen.

Ik wil meer weten

Zangh geeft al jaren succesvol les aan jongeren en heeft velen geënthousiasmeerd om te zingen en de competenties, die zij op zanggebied hebben, meer inhoud te geven. Een aantal jongeren werd zo enthousiast dat zij zich hebben opgegeven voor professionele opleidingen of zijn de zangwereld in gegaan.

Vivianne Cruz is leerling die ik van jongs af aan zangles gaf. Uiteindelijk begon ze haar eigen sound te creëren en techniek te ontwikkelen. Nu is ze een stuk ouder en heeft ze haar eigen videoclip in America gemaakt! Ik ben trots op Vivianne dat ze haar dromen volgt en zo gegroeid is. Geweldig dat ik getuige ben van deze ontwikkeling!

Reviews

“Naylan kan je zo goed uitleggen wat je wil leren en gaat er heel diep op in zodat je ook echt fysiek weet wat je doet; dit kan dan binnen een paar lessen al resultaat tonen love it! Dit heeft me uiteindelijk ook behoorlijk geholpen bij de audities van de MBO theaterschool waar ik dit jaar aangenomen ben. “

Naylan, Mijn dochter Roos heeft met veel plezier samen met zes andere kinderen acht lessen bij je gevolgd. Het waren leerzame lessen waarin ook de techniek van het zingen aan bod kwam. Je weet de kinderen met tact en op een positieve manier enthousiast te maken voor het zingen. Je ziet in elk kind een talent en dat geeft ze zelfvertrouwen. Bijzonder om te zien dat je alle kinderen met hun eigen lied hebt laten stralen. Dank je wel en we gaan zeker nog meer lessen bij je volgen.

Sinds 2015 werk ik met veel plezier samen met Naylan van ZANGH educatie.
Een paar keer per jaar programmeert podium Grounds zijn talenten tijdens haar activiteiten en half december is Naylan er met zijn leerlingen om de afsluiting van het jaar bij Grounds te vieren.
Naylan is altijd positief, vrolijk en enthousiast maar vooral trots op zijn leerlingen die hij inmiddels al een generatie lang heeft laten opgroeien. Zijn kleine meisjes van toen zijn al dames geworden en vinden hun aansluiting bij allerlei stedelijke kunstorganisaties. Sommige van zijn leerlingen komen bij ons terug als beginnende artiesten voor album release, een presentatie etc. Nu is de nieuwe generatie aan de beurt en Naylan heeft alweer talenten waarmee hij zorgvuldig omgaat en met veel begeleiding, technieken en repeteren geduldig wacht tot zij opbloeien!
Nya begon 5 jaar geleden bij meester Naylan, begin ging heel moeizaam door haar slis en spraakprobleem, met veel geduld en inzet van meneer Naylan is zij gegroeid tot een prachtige zangeres die steeds meer ontwikkeld. Enorm troste moeder ben ik en super blij met onze zang meester Naylan, bedankt voor u tijd en geduld. De ontwikkeling die me dochter maakt qua zang super. Uw zangles heeft enorm bijgedragen aan haar slis en spraak en maakt haar een prachtige zangeres met vol zelfvertrouwen. Ik beveel iedereen meester Naylan aan.
Groetjes Lady.

Zangles voor iedereen

Te weinig geld voor zangles?

Wil je kind graag zangles, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de stichting Sam& voor alle kinderen helpen! Zij betalen voor kinderen tot 18 jaar en jongeren tot 21 jaar de contributie of het lesgeld.