Duo zangles

Vind je het leuk om samen een lied zingen? Of vind je het interessant om tijdens de lessen naast je eigen zang diepgaand deelgenoot te worden van het leerproces van je mede zanger/zangeres? kies dan voor duo zanglessen! Samen met jou kijk ik naar je muzikale wensen, doelen en vragen.

Groepszangles

Het voordeel van zingen in een groep is dat je deelgenoot wordt van elkaars leerproces. Hierdoor is er een wisselwerking van je eigen leerproces met die van de ander. Alle aan te leren zaken ga je beter begrijpen doordat je de progressie en knelpunten van de anderen hoort en ziet. Een ander voordeel is dat je voor een publiek zingt en je de kans krijgt om stil te staan hoe je je zenuwen kan overwinnen. Velen vinden dit spannend, de praktijk wijst uit dat men er snel aan gewend is. De zangers/zangeressen zullen worden onderwezen in een atmosfeer van openheid en vertrouwen. Positieve interactie stimuleert leren en zorgt voor een veilig klimaat in de groep.

Zangh in EditieNL (RTL 4)

Eurovisie songfestival 2023 – Dion Cooper en Mia Nicolai

Op 3 november 2022 en 17 april 2023, kwam EditieNL naar de zangpraktijk van Naylan Heiland om te praten over de Nederlandse inzending (2023) van het Eurovisie Songfestival. Dion Cooper en Mia Nicolai, een zangduo dat bij elkaar gebracht is zonder elkaar te kennen. 

Neem contact op

Neem gerust contact op voor vragen, een kennismaking of een proefles.

Het invullen en verzenden van gegevens in dit formulier verplicht je tot niets en is vrijblijvend. We nemen in principe binnen 48 uur contact met je op. Bel of mail me gerust indien je van te voren vragen hebt! Maak kennis met Zangh en de technieken van CVT!

N.B.
Controleer je spam want zo nu en dan verdwijnen e-mails daarin. Je kunt voor de zekerheid ook altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

6 + 12 =