Zangh educatie

Welkom bij Zangh! Mijn naam is Naylan Heiland, ik ben zangdocent, vocal coach, stemcoach en zanger. Ik ben van kleins af aan gek op zingen en alles wat daarmee te maken heeft. Ook doet het me veel plezier anderen hiermee in aanraking te brengen en daarom heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Zangschool Vlaardingen

Ik heb een zangschool die actief is in Vlaardingen en Rotterdam en reis wat af om lessen op locatie in het binnen- en buitenland te geven.

Zangdocent

Na het behalen van mijn diploma Pedagogiek en Didactiek in Rotterdam heb ik de opleidingen Vocalist en ‘Authorised CVT Teacher’ doorlopen aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, het grootste zanginstituut van Europa, waar ik voor beide ben afgestudeerd. Vier jaar lang ben ik daar met veel plezier bezig geweest om een methode aan te leren waarin oefeningen worden aangepast aan de manier waarop de zanger(es) het beste leert. Daardoor beheers ik de methodiek om met verschillende tools voor verschillende leertypes leerlingen sneller op een hoger niveau te brengen.

Missie

Zangtechniek

Zangtechniek is ondergeschikt aan de artistieke uiting maar een belangrijk middel om je muzikale wens in vervulling te laten gaan en vrij te kunnen zingen.

Visie

Gezond spiergeheugen creëren

Door de gewenste klankkenmerken te isoleren en afzonderlijk te trainen kan iedereen een sound creëren die hij of zij mooi vindt. Daardoor komen de zangtechnieken op den duur in het spiergeheugen en pas je ze automatisch toe. De lessen waarin je je leerdoelen zelf hebt bepaald zijn daarvoor een stok achter de deur maar “zangkilometers” maken blijft essentieel!

Dit is Complete Vocal Technique

Het bijzondere van CVT zijn de concrete middelen die je direct toe kunt toepassen en de basis van continu wetenschappelijk onderzoek waar het instituut zich mee bezighoudt. Mijn doel blijft echter om aansluiting te vinden met hetgeen waar jij op dat moment het meest aan hebt, door middel van welke methode dan ook! Ik ben continu bezig met studeren en nieuwe ontdekkingen en gebruik en verbind verschillende methodieken om zoveel mogelijk rendement te genereren voor iedereen die les bij mij volgt. Inmiddels doceer ik al vele jaren op verschillende scholen, geef volop privé zangles, gerichte CVT cursussen, workshops, duo en groepszanglessen, CVT voor koren en masterclasses.

Audities en uitvoeringen

Ook begeleid ik zangers die auditie willen doen voor een opleiding of uitvoering en help mensen met stemproblemen.

Zangcoach

Als zangdocent en zangcoach ben ik gespecialiseerd om je stem te analyseren en je te coachen op het gebied van gezond stemgebruik en je naar een hoger zanglevel te brengen in lessen waar jij je muzikale wensen kenbaar maakt op een manier die het beste bij jou past!

Neem contact op

Neem gerust contact op voor vragen, een kennismaking of een proefles.

Het invullen en verzenden van gegevens in dit formulier verplicht je tot niets en is vrijblijvend. We nemen in principe binnen 48 uur contact met je op. Bel of mail me gerust indien je van te voren vragen hebt! Maak kennis met Zangh en de technieken van CVT!

N.B.
Controleer je spam want zo nu en dan verdwijnen e-mails daarin. Je kunt voor de zekerheid ook altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

14 + 14 =