Werkwijze

Als docent ben ik getraind je stem continu te analyseren en je te laten zingen met een gezond stemgebruik. Samen gaan we op ontdekkingsreis om uit te zoeken wat jij allemaal kan en hoe je je vocale bereik kan vergroten. Onze werkwijze is gebaseerd op basis van continu wetenschappelijk onderzoek.

Zangles & stemcoaching

Ik werk met gerichte CVT (Complete Vocal Technique) cursussen, losse of gebundelde zanglessen en workshops voor koren en zanggroepen.

Zangcoach

Als zangdocent en zangcoach ben ik gespecialiseerd om je stem te analyseren en je te coachen op het gebied van gezond stemgebruik en je naar een hoger zanglevel te brengen in lessen waar jij je muzikale wensen kenbaar maakt op een manier die het beste bij jou past!

Missie

Door de gewenste klankkenmerken te isoleren en afzonderlijk te trainen kan iedereen een sound creëren die hij of zij mooi vindt. Daardoor komen de zangtechnieken op den duur in het spiergeheugen en pas je ze automatisch toe. De lessen waarin je je leerdoelen zelf hebt bepaald zijn daarvoor een stok achter de deur maar “zangkilometers” maken blijft essentieel!

Visie

Zangtechniek is ondergeschikt aan de artistieke uiting maar een belangrijk middel om je muzikale wens in vervulling te laten gaan en vrij te kunnen zingen.

Iedereen kan leren zingen

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Er zijn verschillende leertypes: auditief, kinesthetisch, innerlijk beeldend, visueel en begrijpen d.m.v. anatomische en fysiologische uitleg. Samen gaan we kijken op welke manier jij het beste leert, want iedereen kan leren zingen!

Zangdoelen

Voor alle zangproblemen die je ervaart zijn er oplossingen. We inventariseren samen jouw wensen en stellen (een) doel(en) op. Zelfreflectie heeft hier een belangrijke rol in.

Stemoefeningen

Speciale zangoefeningen op maat zijn verkrijgbaar via een mp3, waarmee je thuis de behandelde zangtechniek kan oefenen en zo aan je gestelde doel kunt werken.

Zangles op maat

Ik geef gehoor aan jouw wensen, bied zanglessen op maat aan, schenk aandacht aan de zangproblemen die je ervaart én zoek er direct een oplossing voor!  

Structuur

Na het inventariseren van jouw muzikale wensen en het bepalen van de zangdoelen starten de lessen. Thuis trainen is belangrijk! Bij meerdere lessen is er aan het begin een terugblik op de vorige les en aan het eind van iedere les een evaluatie met daarin gerichte feedback van een geautoriseerde CVT docent waarmee je verder kunt.

Neem contact op

Neem gerust contact op voor vragen, een kennismaking of een proefles.

Het invullen en verzenden van gegevens in dit formulier verplicht je tot niets en is vrijblijvend. We nemen in principe binnen 48 uur contact met je op. Bel of mail me gerust indien je van te voren vragen hebt! Maak kennis met Zangh en de technieken van CVT!

N.B.
Controleer je spam want zo nu en dan verdwijnen e-mails daarin. Je kunt voor de zekerheid ook altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

14 + 15 =