Proefles

Denk je erover na om je in te schrijven voor zanglessen of een zangcursus maar wil je eerst weten of je het leuk vindt? In dat geval is een proefles iets voor jou. Hierin krijg je namelijk een goede indruk van de werkwijze, de locatie, de lesmethode en de docent. Vanaf 21 jaar kost een proefles € 39,- en voor jongeren € 25,-. Een proefles duurt 45 minuten.

Inschrijven voor zangles

Inschrijven voor een proefles is altijd vrijblijvend. Het invullen en verzenden van gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. We nemen in principe binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken. De proefles betaal je op de dag dat je komt. Bel of mail me gerust indien je van te voren vragen hebt!

N.B.
We sturen je een voorstel per e-mail op basis van je opgegeven beschikbaarheid.
Controleer je spam want zo nu en dan verdwijnen e-mails daarin. Je kunt voor de zekerheid ook altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

Voorbereiding

Bereid een nummer voor waarin je bijvoorbeeld één of meerdere zang-technische obstakels ervaart. Dat kunnen allerlei problemen zijn zoals: heesheid, moeite met lage, hoge en lange noten, volume, klankkleur, ademnood etc. Ook kan je voor jezelf van te voren bedenken wat je wilt veranderen, verbeteren of uit wil bouwen op zang-technisch gebied.

Haal het beste resultaat uit je zangsessie

Ken in ieder geval de tekst (minimaal het 1e couplet en het refrein) van je gekozen nummer uit je hoofd.
Print de tekst twee keer uit één voor jezelf en één voor de docent.
Zorg dat je het nummer kent qua melodie en ritme zodat de focus van de sessie op zangtechniek komt te liggen.
Indien je met een karaoke/instrumentale track gaat zingen in de les, oefen je daarmee van tevoren op de juiste toonsoort.
Als je bij het oefenen moeilijkheden ervaart kan je die alvast aantekenen bij de tekst.

Neem contact op

Neem gerust contact op voor vragen, een kennismaking of een proefles.

Het invullen en verzenden van gegevens in dit formulier verplicht je tot niets en is vrijblijvend. We nemen in principe binnen 48 uur contact met je op. Bel of mail me gerust indien je van te voren vragen hebt! Maak kennis met Zangh en de technieken van CVT!

N.B.
Controleer je spam want zo nu en dan verdwijnen e-mails daarin. Je kunt voor de zekerheid ook altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

9 + 9 =