Zangles voor jongeren en kinderen

Hou je van zingen en wil je graag op zangles? Dan ben je bij Zangh Educatie op het juiste adres! Er wordt gewerkt met de revolutionaire Complete Vocal Technique, een Deense zangmethode die tot snelle resultaten leidt. CVT is toegankelijk, helder en concreet voor alle leeftijden.

Kies wat je wil zingen

Je mag zelf kiezen welke liedjes je wilt zingen en waar je aan wilt werken. We inventariseren samen jouw wensen en stellen (een) doel(en) op. Leerlingen worden zo gestimuleerd om zelf hun eigen zangpallet in te kleuren. Zelfreflectie heeft hier een belangrijke rol in.

Wil je optreden?

Een aantal maal per jaar vindt er een leerlingenuitvoering plaats met publiek. Als je hier klaar voor bent en het je leuk lijkt kan je je hiervoor aanmelden.

Sky is the limit

Videoclip zien van een leerling die in America terecht gekomen is? Scroll door naar de onderste pagina.

Proefles

Denk je erover na om je in te schrijven voor zanglessen maar wil je eerst weten of je het leuk vindt? In dat geval is een proefles iets voor jou. Hierin krijg je namelijk een goede indruk van de werkwijze, de locatie, de lesmethode en de docent. De proefles duurt 45 minuten en kost € 25,00.

Privé of Duo zangles

Wil je privé zangles? Of wil je duo zangles met je vriend of vriendin? Met je broer of zus? Dat is zeker mogelijk!

Losse zangles en strippenkaarten

Je kunt losse zanglessen volgen of een strippenkaart aanschaffen voor meer lessen.

Te weinig geld voor zangles?

Wil je kind graag zangles, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de stichting Sam& voor alle kinderen helpen! Zij betalen voor kinderen tot 18 jaar en jongeren tot 21 jaar de contributie of het lesgeld.

Zangh geeft al jaren succesvol les aan jongeren en heeft velen geënthousiasmeerd om te zingen en de competenties, die zij op zanggebied hebben, meer inhoud te geven. Een aantal jongeren werd zo enthousiast dat zij zich hebben opgegeven voor professionele opleidingen of zijn de zangwereld in gegaan.

Vivianne Cruz is een leerling die ik van jongs af aan zangles gaf. Uiteindelijk begon ze haar eigen sound te creëren en techniek te ontwikkelen. Nu is ze een stuk ouder en heeft ze haar eigen videoclip in Amerika gemaakt! Ik ben trots op Vivianne dat ze haar dromen volgt en zo gegroeid is. Geweldig dat ik getuige ben van deze ontwikkeling!

Neem contact op

Neem gerust contact op voor vragen, een kennismaking of een proefles.

Het invullen en verzenden van gegevens in dit formulier verplicht je tot niets en is vrijblijvend. We nemen in principe binnen 48 uur contact met je op. Bel of mail me gerust indien je van te voren vragen hebt! Maak kennis met Zangh en de technieken van CVT!

N.B.
Controleer je spam want zo nu en dan verdwijnen e-mails daarin. Je kunt voor de zekerheid ook altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

13 + 8 =