Zangles

Hou je van zingen en wil je graag meer controle over je stem? Dan ben je bij Zangh Educatie op het juiste adres! Er wordt gewerkt met de revolutionaire Complete Vocal Technique, een Deense zangmethode die tot snelle resultaten leidt. CVT is toegankelijk, helder en concreet.

Mijn zanglessen zijn geschikt voor iedereen: ambitieuze beginners, (semi-)professionele zangers en zangeressen, gevorderden vocalisten, zangcoaches en zangdocenten.

Proefles

Denk je erover na om je in te schrijven voor zanglessen maar wil je eerst weten of je het leuk vindt? In dat geval is een proefles iets voor jou. Hierin krijg je namelijk een goede indruk van de werkwijze, de locatie, de lesmethode en de docent. De proefles duurt 45 minuten en kost € 39,00.

Losse zangles en strippenkaarten

Je kunt losse zanglessen volgen of een strippenkaart aanschaffen voor meer lessen.

 

Liever een zangcursus? Dat kan! Kijk op de pagina cursus Complete Vocal Technique voor informatie en prijzen.

 

CVT zangcoaching

Ik geef gehoor aan jouw wensen, bied zanglessen op maat aan, schenk aandacht aan de zangproblemen die je ervaart én zoek er direct een oplossing voor! De zanglessen bieden heel veel mogelijkheden en jouw wensen staan centraal. Heb je geen wensen, maar wil je toch begeleiding of kritische (altijd opbouwende) feedback, dan doe ik dat ook met alle plezier! Iedereen die aan de slag wil met CVT is welkom.

Zangles met direct resultaat

Het doel van CVT is te gaan voor een resultaat dat direct hoorbaar is. Dit doe ik samen met jou door concreet te werken aan de vocale obstakels waar je tegenaan loopt. Jij legt het obstakel voor en we lossen het samen op. Vuistregel daarin is, dat alle geluiden die je maakt goed moeten aanvoelen, het lichaam geeft namelijk zelf aan als er iets niet klopt.

 

Neem contact op

Neem gerust contact op voor vragen, een kennismaking of een proefles.

Het invullen en verzenden van gegevens in dit formulier verplicht je tot niets en is vrijblijvend. We nemen in principe binnen 48 uur contact met je op. Bel of mail me gerust indien je van te voren vragen hebt! Maak kennis met Zangh en de technieken van CVT!

N.B.
Controleer je spam want zo nu en dan verdwijnen e-mails daarin. Je kunt voor de zekerheid ook altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

11 + 10 =