Te weinig geld voor zangles?

Wil je kind graag zangles, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de stichting Sam& voor alle kinderen helpen! Zij betalen voor kinderen tot 18 jaar en jongeren tot 21 jaar de contributie of het lesgeld.

Hoe werkt het

Stap 1: Je kunt zelf geen aanvraag doen, dat doet een intermediair.

Stap 2: De intermediair doet, in overleg met één van de ouders, de aanvraag.

Stap 3: Binnen drie weken weet men of de aanvraag goedgekeurd is .

Stap 4: Daarna kan de leerling zich aanmelden bij de organisatie waar zij/hij op les wil.

Stap 5: De contributie of het lesgeld wordt direct aan de lesgever overgemaakt. Je ontvangt zelf geen geld.

Informatie: 06-15107116

Meer informatie

Wat is het?

Een serie van zangworkshops in een tijdsbestek van 12 maanden (één jaar). Leerlingen hebben in samenspraak met de docent een aantal lessen afgesproken in privé-of groepsverband. Leerlingen zoeken samen met de docent een nummer uit om mee aan de slag gaan.

Doelstelling

Competenties ontwikkelen, zangkwaliteit aanbrengen en de omgeving hierin laten meedelen.

Doelgroepen

Deelnemers: jongeren tussen 4 en 18 jaar en jongeren tussen de 19 en 21 jaar

Inhoud van de lessen

De deelnemers krijgen zanglessen in een lokaal bij hen in de buurt of op een nader aan te geven locatie.
De jongeren krijgen zangtechnieken aangeleerd door professionele zangdocenten die gaan kijken op welke manieren zij in die weken de verschillende competenties van de jongeren kunnen ontwikkelen. Bij de één kan dat solozang zijn en bij de ander samenzang. Bij de starters worden de basisprincipes van zang bijgebracht. Bij de gevorderden ligt de nadruk meer op podiumpresentatie en zangontwikkeling. Er wordt gewerkt met de vernieuwende Complete Vocal Technique, een zangtechniek die tot snellere resultaten leidt.
Zangh is al jaren succesvol en heeft vele jongeren geënthousiasmeerd om te zingen en de competenties, die zij op zanggebied hebben, meer inhoud te geven. In de afgelopen jaren was dit het geval in Vlaardingen, Delfshaven, Schiebroek, Hillegersberg, Feijenoord en in het buitenland. Een aantal jongeren werd zo enthousiast dat zij zich hebben opgegeven voor professionele opleidingen of zijn de zangwereld in gegaan.

Doel van het project

Het doel is de jeugd, van wie de ouders een dusdanig inkomen hebben dat ze niet zo gemakkelijk de zanglessen kunnen bekostigen, een kennismaking en/of ontwikkeling in zang te geven. Er kan gewerkt worden naar een zangoptreden, maar alleen als de leerling dat zelf wil!

Werving deelnemers en financiering

De leerlingen kunnen zich aanmelden via de intermediair, op school of via een andere leerling die al les heeft. Daarna zal er een intakegesprek plaatsvinden.
De intermediair van het Jeugdfonds Cultuur zal de leerlingen en ouders vragen of ze akkoord zijn met de deelname voor een cursusjaar waarvoor ze zich moeten inschrijven. Daarvoor zijn de namen, geboortedata en adressen nodig van de betreffende leerlingen. Dit om het Jeugdfonds Cultuur, waar een aanvraag gedaan zal worden om dit project te bekostigen, inzicht te geven waar de leerlingen vandaan komen en hoe oud zij zijn. Op deze manier kunnen de zanglessen gratis aangeboden worden. Dit geldt alleen voor gezinnen die om welke reden dan ook te weinig geld hebben om zanglessen te bekostigen.

Voor informatie 06-15107116

Neem contact op

Neem gerust contact op voor vragen, een kennismaking of een proefles.

Het invullen en verzenden van gegevens in dit formulier verplicht je tot niets en is vrijblijvend. We nemen in principe binnen 48 uur contact met je op. Bel of mail me gerust indien je van te voren vragen hebt! Maak kennis met Zangh en de technieken van CVT!

N.B.
Controleer je spam want zo nu en dan verdwijnen e-mails daarin. Je kunt voor de zekerheid ook altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

11 + 3 =