Zijn manier van aanpak sprak en spreekt mij enorm aan

Marleen Biemans, zangeres, ,

Als zangeres Marlyn verzorg ik al meer dan 30 jaar de muzikale omlijsting tijdens allerlei gelegenheden.Na mijn deelname in het tv-programma Topper Gezocht bij SBS6 kreeg mijn carrière een extra boost maar toch miste ik nog een aantal technische zangtools vond ik zelf. Daarom heb ik contact opgenomen met Naylan Heiland van Zangh Educatie te Vlaardingen, een specialist in de Complete Vocal Technique methode.

TIjdens de kennismaking kwam Naylan Heiland enthousiast en ter zake kundig op mij over waardoor ik besloot de cursus CVT voor (semi) professionals te gaan volgen. Zijn manier van aanpak sprak en spreekt mij enorm aan;
Naylan heeft een professionele werkhouding en hij weet als geen ander zijn enthousiasme en kennis over te brengen tijdens zijn lessen.
Naylan, ik wil je enorm bedanken voor je inzet; je hebt mij de inspiratie gegeven om mijn optredens naar een hoger niveau te brengen!

Vanaf heden zal ik, met mijn behaalde certificaat, de tools kunnen toepassen die ik tijdens de lessen van jou heb meegekregen.

Dank je wel! 🙏 Marleen Biemans, Dordrecht